magazine Black Friday 2020
Modele contracte
catalog modele contracte

Contract de depozit si sechestru

CONTRACT DE DEPOZIT SI SECHESTRU

Intre subsemnatii:
1. Reclamant .............. in procesul de partaj cu nr. ...... cu domiciliul in ........... si
2. Paratul ............ in procesul de partaj cu numar mai sus mentionat, cu domiciliul in ......... ne-am inteles ca sa incredintam pastrarea si administrarea imobilului ce formeaza obiectul dosarului de partaj d-lui ............ cu domiciliul in ........... Sus-numitul, pe tot parcursul procesului, va administra imobilul, il va putea inchiria, ii va face reparatiile necesare, fara nici un amestec din partea noastra.
Durata acestui contract este atata timp cat va dura procesul de partaj.
Daca procesul va dura mai mult de 1 an, domnul ..........., an de an ne va prezenta situatia gestiunii in legatura cu administrarea bunului si noi ii vom da descarcarea cuvenita in termen de 10 zile de la prezentarea gestiunii.
Daca noi vom refuza sa-i dam descarcarea cuvenita, dl ......... se va putea adresa instantei judecatoresti, pe rolul careia se afla dosarul de partaj, pentru a obtine cuvenita descarcare. Aceeasi instanta va decide si asupra inlocuirii d-lui .......... in cazul in care nu-si va respecta obligatia de a prezenta anual situatia gestiunii imobilului.
Pentru munca pe care o va depune, am hotarat sa platim d-lui o indemnizatie de ..... % din incasarile pe care le va face, suma ce si-o va retine trimestrial din incasarile pe care le va face.
Cheltuielile cu administratia, reparatii, impozite, cheltuielile de judecata cu eventualele procese intentate chiriasilor, asigurare, sunt in sarcina noastra a proprietarilor.
Domnul .......... va suporta cheltuielile de intretinere constand in plata personalului ce asigura paza si curatenia imobilului.
Dupa scaderea cheltuielilor si a indemnizatiei, suma neta ne va fi noua predata, in parti egale, in schimbul chitantelor ce le vom da d-lui sechestru.
Sechestrul primeste din partea noastra o procura autentica pentru administrarea si paza imobilului, care ramane valabila pe intreaga durata a acestui contract.
Taxele de timbru si eventualele impozite ce vor rezulta din executarea acestui contract raman in sarcina noastra, a proprietarilor.

II. Eu ........... in calitate de sechestru, declar ca sunt de acord cu toate prevederile acestui contract, pe care-l accept in intregime.
Intocmit astazi ........., in 3 exemplare originale, cate unul pentru fiecare parte.

Proprietari
...........
Sechestru
.........

AtaşamentMărimeHitsLast download
Contract de depozit si sechestru.rtf3.01 KB1136în urmă cu 2 zile 11 ore
Contract de depozit si sechestru.doc34.5 KB935în urmă cu 5 zile 2 minute
No votes yet

Modele de acte

Online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 1 vizitator online.

Un proiect SiWeb.ro / SIWEB - (c) 2007 - 2018 Model-Contracte.com

Analize medicale - Fertilizant flori - Modele contracte- Modele Acte - Gazduire web

Analize sange - Dermatologie Sibiu - Blaj - Web design - Black Friday 2020 - Credit rapid - Imprumut rapid


Sandale la preturi reduse! Rochii de ocazie pentru evenimente speciale!


Informatii despre cookies