magazine Black Friday 2020
Modele contracte
catalog modele contracte

Contract de depozit 3

CONTRACT DE DEPOZIT

Incheiat intre:
1. Eu ............ in calitate de depozitar, domiciliat in ........... si
2. Eu ............ in calitate de deponent, domiciliat in ............. a intervenit urmatorul contract de depozit.

I. Eu .......... in calitate de depozitar, declar ca am primit in depozit de la domnul ............ urmatoarele bunuri: ........... ............ ...........
Durata depozitului este de 1 an, incepand de la data de ......... obligatoriu pentru mine si facultativ pentru deponent, care si-l va putea retrage cand va dori, cu obligatia sa ma anunte cu cel putin 2 zile inainte.
Pentru paza depozitului am stabilit sa primesc de la deponent suma de ....... lei, pe care declar ca am si primit-o (sau o voi primi la data de ...........).
Suma pe care am primit-o nu o voi restitui chiar daca restituirea depozitului se va face inainte de implinirea termenului stabilit.
Daca la implinirea termenului de .......... contractul nu este denuntat, durata acestuia se prelungeste de drept, iar plata pentru paza depozitului pe perioada urmatoare de un an devine de indata exigibila, deponentul avand obligatia sa mi-o achite, in caz contrar am dreptul sa-l execut fara somatie sau trecerea vreunui termen.
Daca deponentul va cere restituirea depozitului in perioada prelungirii tacite, adica dupa expirarea primului an, nu voi fi obligat sa restitui depozitul decat in schimbul platii sumei stabilita s-o primesc pentru paza depozitului. In caz de neplata depozitul ramane asupra mea, drept amanet, pana ce mi se va plati suma ce mi se datoreaza pentru paza depozitului.
Daca in termen de 2 luni de la data scadentei, deponentul nu-mi plateste suma ce mi se cuvine, voi avea dreptul sa scot la vanzare depozitul, iar din pretul obtinut imi voi retine suma pe care deponentul mi-o datoreaza, plus cheltuielile de executare si diferenta, daca va fi, o voi preda deponentului.

II. Eu ........... deponent, declar ca am dat in depozit domnului ........... pe o durata de un an, bunurile enumerate mai sus, pentru care ma oblig sa platesc suma de ......... lei pentru paza lor (pe care am si platit-o).
Inteleg sa respect toate prevederile acestui contract, pe care-l accept in intregul sau.
Toate comunicarile judiciare si extrajudiciare se vor face la domiciliile noastre, indicate mai sus.

Incheiat astazi ........... in ....... exemplare.

Depozitar
.........
Deponent
.........

AtaşamentMărimeHitsLast download
Contract de depozit 3.rtf10.53 KB1409în urmă cu 1 zi 4 ore
Contract de depozit 3.doc67 KB1111în urmă cu 1 săptămână 4 ore
No votes yet

Modele de acte

Online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 4 vizitatori online.

Un proiect SiWeb.ro / SIWEB - (c) 2007 - 2018 Model-Contracte.com

Analize medicale - Fertilizant flori - Modele contracte- Modele Acte - Gazduire web

Analize sange - Dermatologie Sibiu - Blaj - Web design - Black Friday 2020 - Credit rapid - Imprumut rapid


Sandale la preturi reduse! Rochii de ocazie pentru evenimente speciale!


Informatii despre cookies