magazine Black Friday 2017
Modele contracte
catalog modele contracte

Contract de arenda 3

CONTRACT DE ARENDA

Intre subsemnatii:

1. Proprietar ............, domiciliat in ............ si

2. Arendas .............., domiciliat in ............ a intervenit urmatorul contract de arendare.

I. Eu ........... declar ca am arendat d-lui ........... terenul in suprafata de .......... situat in ........... avand ca vecini la N. ......... S. ......... V. ......... E. ......... care este ingradit cu gard de ........... impreuna cu grajdul care se afla construit pe el.

Pretul arendarii este de .......... lei anual, care se va plati esalonat in ..... rate lunare, trimestriale, semestriale sau anual, in toate cazurile anticipat si anume la data de ......... ale fiecarei luni.

Termenul arendarii este de ..........., incepand cu data de ..............

Arendasul primeste terenul in starea in care se afla la aceasta data si nu are dreptul sa ceara ca proprietarul sa execute lucrari de imbunatatire, reparatiuni sau constructii de acarete.

Arendasul nu are dreptul la despagubiri ori la micsorarea arendei, nici la rezilierea contractului, pentru orice lipsuri sau stricaciuni, nici pentru cazuri de forta majora.

Arendasului, pe langa obligativitatea de a plati arenda, ii mai revin urmatoarele indatoriri:

- sa nu subarendeze, fara consimtamantul scris al meu, in calitate de proprietar;

- sa vegheze la respectarea hotarelor, a semnelor hotarelor si sa ma instiinteze pe mine, proprietarul, in timp util, despre orice tulburare sau incalcare de hotar;

- in ultimul an de arendare si imediat dupa ridicarea recoltelor sa puna la dispozitia noului arendas, locurile disponibile pentru a executa araturile si semanaturile, respectandu-se locurile cu recolta neridicata;

- sa plateasca primele de asigurare a acaretelor (contra incendiilor);

- orice imbunatatire, constructii, reparatii facute de arendas raman la expirarea contractului in deplina proprietate a mea, in calitate de proprietar.

Pentru garantarea indeplinirii obligatiilor sale, arendasul a depus garantie suma de ......... lei, care va ramane la dispozitia mea pana la expirarea contractului de arendare.

In cazul in care arendasul nu va executa una dintre obligatiile ce-i revin, prezentul contract este reziliat de drept iar eu, proprietarul, am dreptul sa cer evacuarea sa de pe teren fara somatie, trecerea vreunui termen sau judecata.

Orice ingaduinta din partea mea, proprietarul, in ce priveste respectarea vreunei obligatii ce revine arendasului, trebuie considerata o simpla toleranta si nu o renuntare sau modificare a pactului comisoriu mai sus mentionat.

II. Eu ............. arendas, declar ca am luat in arenda de la domnul ............. terenul descris mai sus (impreuna cu constructiile aflate pe el) pe termen de ..........., plata arendei fiind fixata la suma de ........ lei si inteleg sa fiu de acord si sa respect toate obligatiile ce-mi revin, asa cum au fost enuntate mai sus.

Taxele de timbru, cheltuielile cu redactarea si autentificarea acestui contract, raman in sarcina mea, arendasul.

Comunicarile judiciare si extrajudiciare privitoare la acest contract se vor face la domiciliile partilor, prevazute mai sus.

Competenta cu judecarea unor eventuale neintelegeri apartine ...............

Incheiat astazi .......... in ....... exemplare.

Proprietar

...........

Arendas

...........

AtaşamentMărimeHitsLast download
Contract de arenda 3.rtf13.09 KB2570în urmă cu 3 zile 1 oră
Contract de arenda 3.doc69.5 KB3588în urmă cu 2 zile 9 ore
Your rating: None Average: 6.8 (6 votes)

Modele de acte

Online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 17 vizitatori online.

Un proiect SiWeb.ro / SIWEB - (c) 2007 - 2018 Model-Contracte.com

Analize medicale - Fertilizant flori - Modele contracte- Modele Acte - Gazduire web

Analize sange - Dermatologie Sibiu - Blaj - Web design - Black Friday - Credit rapid - Imprumut rapid


Sandale la preturi reduse! Rochii de ocazie pentru evenimente speciale!


Informatii despre cookies