magazine Black Friday 2017
Modele contracte
catalog modele contracte

Contract de vanzare cumparare autovehicul

CONTRACT DE VANZARE CUMPĂRARE (CU CLAUZE)
PENTRU AUTOVEHICUL RUTIER FOLOSIT

Încheiat la data de ............ în localitatea .................. str. ..................... nr. ..... sector ... între următoarele părţi contractante:
1. Prima parte, în calitate de VÂNZĂTOR, este numitul .................... cu domiciliul în ................. str. ................. nr. ...... sect. ........ legitimat cu B.I. seria ...... nr. .............. vinde irevocabil, în calitate de împuternicit cu procura nr. ................ de proprietarului ......................................, AUTOTURISMUL marca ................ nr. de înmatriculare ............. motor seria ................. şasiu nr. ............. . în perfectă stare de funcţionare şi rulare, cu toate accesoriile prevăzute, neaccidentat, fără urme de avarii, nesechestrat sau ipotecat, potrivit principiului "văzut-plăcut".
2. Partea a doua, numitul ................................. în calitate de cumpărător, domiciliat în ............... str. ................. nr. ...... bloc ....... sect. ....., am convenit să cumpăr autoturismul mai sus indicat în starea în care se află, cunoscând că este în perfectă stare de rulare şi funcţionare, cu anexele şi accesoriile din dotare, fără urme de accident sau avarii, cunoscând starea şi provenienţa legală a acestuia, fără a avea de făcut obiecţiuni privitoare la viciile ascunse sau aparente.
3. Preţul vânzării convenite de noi părţile este ..................... USD sumă ce se va achita astăzi data de ...................... în numerar, fiind preţul integral convenit de părţi.
4. Odată cu achitarea preţului se transmite şi posesia vehiculului, a certificatului de înmatriculare, a copiei cărţii de identitate a maşinii, a cheilor de contact, scule, accesorii, roata de rezervă, capace roţi, etc. pe toată durata cât autovehiculul se află la cumpărător. Până la efectuarea radierii din circulaţie şi a achitării taxelor şi impozitelor datorate statului la administraţia financiară, acesta răspunde de toate stricăciunile şi avariile precum şi de dispariţia fortuită a vehiculului. Transferul dreptului de proprietate se va face odată cu predare cărţii de identitate a maşinii şi radierea sa din circulaţie.
5. Alte clauze convenite de noi sunt ........................................

Încheiat azi data de .......................... în două exemplare, câte unul pentru fiecare parte contractantă şi având ........ file, în prezenţa martorilor ................................................................................
Am predat cheile şi cele menţionate şi am primit şi numărat suma de ...................... ca preţ al vânzării.
Buletin seria ............ nr. ...................... eliberat de ........................ la data de ..................

DATA
SEMNĂTURILE PĂRŢILOR

AtaşamentMărimeHitsLast download
Contract de vanzare cumparare autovehicul.rtf3.77 KB18815în urmă cu 1 oră 53 minute
Contract de vanzare cumparare autovehicul.doc68 KB28440în urmă cu 1 oră 52 minute
Your rating: None Average: 6.8 (39 votes)

Modele de acte

Modele de contracte

Online

În acest moment sunt 0 utilizatori şi 17 vizitatori online.

Un proiect SiWeb.ro / SIWEB - (c) 2007 - 2018 Model-Contracte.com

Analize medicale - Fertilizant flori - Modele contracte- Modele Acte - Gazduire web

Analize sange - Dermatologie Sibiu - Blaj - Web design - Black Friday - Credit rapid - Imprumut rapid


Sandale la preturi reduse! Rochii de ocazie pentru evenimente speciale!


Informatii despre cookies